Friday, February 29, 2008

Hej då nu åker jag.

Är inte kategorina alternative i iTunes väldigt konstig? Det tyder ju på att Band of Horses, Pacific och Feist på något sätt låter likadant. Och vad är det egentligen man är ett alternativ till? Dålig musik? Och dessutom: Om kategorierna är så breda att lite vad som helst kan hamna där skulle man kanske överväga att strunta i dem?

(Förresten: Av mina tre Feist-skivor är en klassad som folk, en som alternative och en som indie. Är hon helt schitzad eller?)


Typisk fredagsfundering. Och det blir det sista ni hör från mig på ett tag. Nu ska jag nämligen ta mitt pick och pack och åka till St Anton i en vecka. Min lägenhet ser ut som ett bombnedslag av alla handskar, underställ, sonder, transcievers, ryggsäckar, hårstorkar, sminkgrejer och annat som ska packas i en obegripligt liten väska. Jag vill vara kille. I alla fall när man ska åka skidor.

Strumpan som jag ska möta upp där nere här precis varit här:(I Kanada alltså) i typ tre veckor och nu är han i Cortina. Truls har varit i Chamo. Och var har jag varit? På Slussen. Jag kommer nog att få det lite jobbigt i början. Tur att man har nya skidor!

Hoppas att ni alla får en trevlig och solig helg och producerar fantastisk reklam nästa vecka. Vi hörs om ett tag!

1 comment:

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.