Monday, March 23, 2009

Phu.

Det som stod i Resumé i torsdags om Berghs slututställning visade sig vara helt fel. Den ska alltså inte skrotas. Så här skriver Lisa Rytter, en av eleverna i arbetsgruppen, i en kommentar till mitt förra inlägg:

"Vi kommer inte att reducera utställningen till enbart en plattform på webben. Vi kommer att komplettera den traditionella slututställningen för att lyfta den ytterligare en nivå. Så det kanske inte handlar om att lägga ner, utan snarare om att utveckla.

Ni är fortfarande välkomna till oss för att ta del av, diskutera och tycka till om våra examensprojekt. Vårt hus kommer fortfarande att vara vår viktigaste kanal, en mötesplats och händelsernas centrum. Sedan kommer vi att kanalisera det på många sätt, och där är webben är en viktig del. Genom vår live-sända webbplattform där allas projekt kommer att presenteras, hoppas vi nå människor som inte har möjlighet att komma till huset den 28-31 maj."

Jag pustar ut, tycker lite synd om arbetsgruppen för missuppfattningen, men kan somna lyckligt vetande om att allt kommer att bli bra till sist. Kämpa på nu de sista månaden, alla Berghsare.


Det här har ingenting med saken att göra, det är bara en av världens bästa reklamfilmer.

1 comment:

fyran said...

Dom är ena filurer, dom där rackaberghsarna.