Thursday, May 8, 2008

Det här inpireras jag av idag

Låt:För att den är så somrig och fin.

Kläder:


Jag struntar i att hon är typ tolv. Jag har i alla fall på mig ljusgul klänning och skinnjacka idag.

Kampanj:

118 100s kampanj Svar på allt. Man sms:ar vilken fråga som helst och de svarar personligt. Sandra har testa, kolla här. Det är helt beroendeframkallande. I en branch där top-of-mind är allt har jag svårt att tänka mig en smartare kampanjidé, även om den är lånad från utomlandset. Det enda jag kan störa mig på är att det kostar 12 spänn och att jag fick svaret "ingen information finns" när jag försökte fråga. Eller gjorde jag fel? Svårt att veta, eftersom det inte står på sajten hur man ska göra för att ställa en fråga. Men förutom det. Bra.

Inte så inspirerande, men rätt kul, att Rolf van der BrinkDagens Media kallade Micke Storåkers för Snorkråkers i en artikel. Snacka om Don't mention the war. Alla får säga det, så länge ingen hör det. Eller skriver det i tidningen.

En annan intressant sak är den hysteriska jakten på plimsolls som pågår på Stockholms reklambyråer. Förra året gick alla och skavsårsblödde om fötterna av sina Keds, som därmed inte kommer inhandlas i år. Men då är frågan: Vad ska man ha istället? De här hittade jag på Åhléns:Perfekta. Tog bara två varuhusbesök, ett telefonsamtal och en panikrusning till Sergelstorg att få tag på. Igår var David helt nästan obehagligt ycklig över att han hade hittat några fina nere i Slussen-gallerian. Urban Outfitters ryktas vara bra, men kan man verkligen handla där? Och så vidare. Fortsättning följer.

4 comments:

Anonymous said...

Det intressanta med kampanjen är att man kan registrera sig på 118100:s hemsida och själv svara på frågor. Beroendeframkallande.

Anonymous said...

jag älskade videon med hon som hade likadana kläder som du
vad heter den på youtube ? skulle vilja ha den p åmin blogg

Anonymous said...

herre gud vilken underbar video. jag blir helt tårögd, åh herregud..

Nina said...

Kolla här, det finns hur många olika filmer som helst!

http://www.youtube.com/results?search_query=en+k%C3%A4rlekshistoria+%2B+roy&search_type=