Sunday, April 6, 2008

Åh.

Jag lånar ett inlägg av Sandra: Så här såg det ut på Garbergs innan Guldägget. Mina kläder verkade gå hem hos Sandras läsare i alla fall, även om de flesta på själva Guldägget såg lite lätt chockade ut. Och dan efter när jag gick ut med samma jacka och strumpor blev jag öppet utskrattad på Sveavägen. Då är det trevligt med såna kommentarer. Om jag hade en klippbok skulle det där inlägget med alla kommentarer åka in på momangen. Att ta fram under deppiga dagar.

Annars har jag haft en härlig helg. Igår bokade jag till exempel en resa till Berlin som firades med öl på en uteservering på Skånegatan. Det är vår ju!Bilden lånade jag från den här damens Flickr. Flickr måste vara den bästa uppfinningen någonsin.

3 comments:

Anonymous said...

Jag har den bilden av dig som favorit på flickr. Bara för att jag älskade mängden färg.

Siri said...

Hei! Jeg så bilden av deg hos niotillfem og var tvungen att researcha fram til din blogg - jeg ELSKER din stil! helt nydelig... bare synd du ikke hadde flere bilder i bloggen din :) fortsett med fargerne!

smil og blomster fra Siri

Nina said...

Tack Siri! Det var snällt.

Jag vet att jag är lite dålig på bilder på bloggen, ska försöka bli bättre på det. Men jag lovar att fortsätta med färgerna i verkligheten i alla fall!