Friday, November 28, 2008

Kalas!Två saker jag har jobbat med har fått silver respektive brons i Epica! Kolla här. Så himla roligt. Och ute skiner solen.

Telenor är väldigt intressant, såhär ett halvår in i jobbet med den nya positionen. Grejerna går väldigt bra i verkligheten, vilket såklart är det viktigaste. Men även i reklamenhetstävlingar verkar det fungera. Jag tycker att det kan vara svårt som planner att förhålla sig till just reklamenheter. Vad har jag bidragit med, liksom? Då blir jag extra glad av att höra att grundkonceptet lyfter enheterna och får dem att bli ännu starkare. Även för proffsitionella reklamjurys.

Om 50 minuter har vi kreativ presentation för Reklamförbundet av årets Guldäggskampanj. Spännande.

Och imorgon låser jag in mig i några dagar för att tävla i Eurobest Young Creatives. Det blir nog inte så mycket bloggande då, tyvärr. Är tillbaka på onsdag eftermiddag. Vi hörs då!

Mycket reklamtävlingar idag. På ett bra sätt.

(Bilden kommer från en sida som Sandra tipsade mig om. Tjejen ordnar kalas. Tänk om man blev firad med något sånt när man fyllde år!)

3 comments:

I´m a lady said...

Jag är så glad att reklambranschen har fått en söt och pigg tjej att visa upp i olika sammanhang. Någon som kan föra sig i bättre sällskap. Prata och skriva kan hon också. Jag har väntat och väntat på detta, alla dessa mustaschprydda gossar med slängig lugg, söta dock, har synts i pressen. Men nu har vi Nina. Sätt dem på plats, Nina, arrgh. Jag spelar i ditt lag.

Anonymous said...

Jag håller med!
Interaktiviteten ställs på sin spets i tider av vertikal interaktivitet på webben.
Spårljusen kastar sina käglor i värdlsvinternatten. Hemgång.

Tack för din värme!

The Girls Of Florida said...

Grrrrrr sicket smarrigt godis.