Monday, June 23, 2008

Grönsaker, ost och kyrkliga ting.

Det är konstigt att vara i Cannes. Innan man åker är man tveksam till om man har lust. På vägen hem ångrar man sig gruvligt. Men när man väl är där, då är det på något sätt underbart. Ungefär såhär:
Fin utsikt och rosévin på stranden.
Cillas skogarderob för 4 dagar.Vi hamnade på en liten liten bar med stora möbler. Där lekte vi Ett skepp kommer lastat med grönsaker, ost och kyrkliga ting. Oklart hur vi kom på just den kategorin. Men det var svårt i alla fall.
Det bästa var nog festen som Bacon hade i sin villa utanför stan. Folk var kramades och badade i poolen. Här är jag med Emelie från Forsman och Kristina från SWE. Snygga damer. Man kan se på min hudton att jag var seriös och hängde i palatset hela dagarna.

Det sämsta var nog att 8 personer fastnade i hissen på väg till vår efterfest på torsdagen och fick sitta där i en timme innan brandkåren fick loss dem. Och sen hände det igen lite senare, så brandkåren fick komma tillbaka. Händelsens bottenplacering på listan är enbart hotad av Resumés midsommarfest. För 300 spänn fick man två ölbiljetter och mat som var slut. Inga bord fanns det heller. Såhär ledsen blev Rebecka när hon insåg att hennes middag skulle bestå av en enda potatis.Som tur var fick vi mer mat nästa dag. På Caveau 30, närmare bestämt. Ett mycket trevligt ställe där man kan få den här stiliga paellan.Det var det. Hoppas att ni andra som var där också hade kul!

2 comments:

Anonymous said...

Cannes var trevligt. Är ganska så mycket brunare än du tror jag dessutom. Sitter skamset i efterhand och youtubar filmer som jag missat i solstolen..

(Va söt hon Rebecka var. :)

Anonymous said...

Hej Emelix!