Thursday, August 27, 2009

PapperslyckaSödra har blivit nominerade i två kategorier i Pulp & Paper Internation Awards: Research Achievement of the Year och Innovative Product of the Year. Tänk vad lite flyt, samarbete och 10 000 arbetstimmar kan göra.

3 comments:

Anonymous said...

Tycker att det är bra med rättmätigt skryt och du har rätt att skryta när det kommer till net on net. I detta fall är det dock idén att göra en stol av pappersmassa och designen av dem som belönas efter vad jag förstår, men jag kanske har fel? Och den har ju inte ni på Garbergs så mycket att göra med. Vill inte vara bitter eller gnälla men tycker ändå detta är relevant. Du är duktig och bra och skriver en jättebra blogg, den bästa tycker jag./Lisa Mede

Nina said...

Hej Lisa,

till att börja med var det här inte menat som skryt, utan som en gratulation till mina kollegor på Södra. Det är väl rimligt att bli glad när det går bra för ens kunder, även om man själv inte är orsaken till det?

Sedan gäller priserna inte designen, utan Södra som massaföretag. Produkten som belönas är materialet DuraPulp och forskningsgenombrottet tillskrivs Jocke som är anställd på Södra. Det har vi inte heller med att göra, men jag blir lika glad ändå. Vi jobbar ju tillsammans för att Södra ska uppfattas som det mest innovativa företaget i branschen.

m. said...

Hej Lisa och Nina,
Det hjälper inte mycket hur briljant forskare man är om det inte når fram och uttrycks på rätt sätt. Det är roligt att Södra förstår även den aspekten. Information,kommunikation, mässmonter, broschyr...nog har Garbergs en del i att det gick som det gick?