Friday, September 18, 2009

Garbergs Guldkantade Galej

Igår hade vi fest på jobbet. Det var vansinnigt, som vanligt. Temat var bokstaven G, vilket visade sig vara ovanligt tacksamt.Plåtat av Sandra, såklart.

Alla@reklambranschen.se var där. Alla drack gin&tonic och Grolsh. Det var fint.

Idag är min idéhöjd därför på den här nivån: Jag vill starta en tjänst som heter Fnitter. Där skriver man skämt på max 160 tecken. Roliga länkar funkar också. Kan ni tänka er vilken jäkla succé det skulle bli? Sandra började med det första: Det var en gång och den var sandad. Världsklass.

Snälla bloggosfär: Kan vi inte göra det här? Det vore ett trevligt gemensamt projekt tycker jag. Reklambranschen kan sprida lite glädje, utan kund. Domänen fnitter.nu är ledig. Vi tar den, tycker jag.

Alla intresserade av denna briljanta idé, mail nina.akestam@gmail.com

Trevlig helg på er!

6 comments:

Christel said...

Underbart, klart du ska köra på den idén!

www.laddanerettcv.se said...

Får jag vara med nästa gång. Kan dra skit tråkiga ordvitsar eller bara bara vara ivägen. Tveka inte. www.laddanerettcv.se

Måns said...

Det var kon som var påängen. Kunde inte låta bli.

Karl garberg said...

fnitter.nu tycker jag låter som en genialisk idé. de flesta som twittra (dem som jag följer) gör det ofta med någon rolig avslutning eller humoristiskt inslag. fnitter blir så mycket mer logiskt..

Anonymous said...

Tycker detta är en bra idé. Kul när man kan vara lättsam med hjälp av humor. T ex kan något allvarligt upplevas lättare om det framförs med med humor. Olof Hansson

Anton said...

Det går i en handvändning att göra en guldsnack, dvs köra ett feed för #fnitter. För mikrobloggfunktion kräver lite mer.