Friday, April 24, 2009

Här är det.

Om du känner mig personligen kanske du undrar varför vi inte har setts på flera månader. Du kanske är rätt sur för att jag inte har svarat när du har ringt eller mailat. Här är anledningen. Jag lovar. Jag är tillbaka nu.



www.sodrapulplabs.com

8 comments:

Anonymous said...

sodrapulplabs.com funkar inte utan www...

Nina said...

Tack för tipset, nu är det fixat. Men dum grej, visste inte att det var så.

Anonymous said...

Helt ärligt tycker jag inte det var värt den i så fall så omfattande nedlagda tiden. Fattar inte vem som skulle inressera sig för detta./Lo

Anonymous said...

Misstänkt likt "The impossible pitch". Lite olika "projekt" upplagt på en hemsida som man sedan kan kolla lite på.

Nina said...

Lo: Labbet är till för Södras kunder (pappersbruk och tillverkare) som letar efter nya material. Sekundära målgrupper är ingenjörsstudenter och industrier som kan vara intresserade av pappersmassa som ersättningsmaterial.

Anonym: Fattar inte riktigt. Impossible Pitch handlar ju om åtta förslag på reklam för Adidas, det här handlar om att följa forskningsprojekt för att hitta nya pappersmaterial. Vad är likt, menar du?

Anonymous said...

Ok, då fattar jag. Trodde att det var en ersättning för de lyxiga böckerna man brukar få till byrån och så intresserad är man ändå inte av pappersmassa att man sitter och glor på denna lite mer navelskådande sajt./Lo

Nina said...

Lo: Målgruppen för böckerna har aldrig varit reklambyråer, utan Södras kunder. Böckerna har skickats till byråerna som en liten bonus för Garbergs skull, bara.

Per T said...

Ok, har bara sett filmen ännu, men så långt: vackert! Jag gillar. För att den är lite zen.