Friday, February 13, 2009

Dagens idé

Kampanjen Stefan the Swopper höll igång ordentligt innan jul och nu har gänget på Åkestam.Holst lagt ut sin presentationsvideo:Stefan the Swopper from Stefan the Swopper on Vimeo.

Jag gillar idén väldigt väldigt mycket. Den är kanske det bästa som gjordes i Sverige förra året. Kanske räcker det att Stefan skickade sina grejer med Posten för att få ihop det hela. Men det fattas någon grej jag inte kan sätta fingret på för att det ska bli helt klockrent som till exempel Kycklingpappan. Och så undrar jag, finns det något ställe (i postens regi) där man kan samlas och hitta människor att swoppa med? Eftersom jag alldeles snart blir sambo måste jag nämligen tömma halva min lägenhet. Och lite swopping vore alldeles utmärkt.

4 comments:

Anonymous said...

Lura media, snyggt!

Men varför inga intervjuer med dem han bytte grejor med? Denna story borde kollas upp. tror den är fejk.

Sophia said...

Det kanske vore dags för posten att starta upp sin egen swopper-site nu där människor kan samlas och byta grejjer med postens tjänster.

Anonymous said...

Vad då lura media? Om jag inte minns fel så berättade Stefan "the swopper" i Resume att han fick hjälp av Posten med kartonger och porto. På vilket sätt är det lurigt?

Anonymous said...

Min kompis Emma driver sajten http://bytessajten.se/. Den är väl helrätt i sammanhanget.