Monday, February 9, 2009

Jag sitter och väntar på en annan reklambyrås sajt. Jag måste vara galen.



Forsman och Bodenfors nya sajt har äntligen kommit. Jag vet inte hur många som har längtat efter den egentligen, men det känns som att det är dags nu. Här är den. Jag tycker att den är toppen. Den funkar för det den ska, den är trevlig att titta på och den är ändå värdig en riktigt bra reklambyrå. Kul!

4 comments:

Linda H said...

Hej Nina!

Det här är en hälsning bara (för din mamma sa att jag skulle skicka en sådan! Att man kan det. Men jag är så ovan vid bloggar- ska jag skriva detta här eller nån annanstans?!) Hursomhelst- jag har ju hittat dig här i "bloggosfären" tack vare artikeln i DN. Heja dej, vad bra du är! Jag kan ju inte så mycket om reklam, men det är roligt att läsa vad du skriver. Kommer du ihåg när vi sågs och fikade i Paris?!

Anna Scherp said...

jag blir helt till mig av att surfa runt. Bäst är copytexterna tycker jag. Tack för att du väntar åt oss andra.

Nina said...

Hej Linda,

ja, det är precis så man gör! Kul att du hittade hit. Klart att jag minns Paris, även om det känns väldigt länge sen. Hoppas att allt är bra med dig och familjen.

Darryl de Necker said...

You're right. FB's new website is exactly what it's supposed to be. I just have a problem with them breaking all the web rules and then my smaller clients or more unknown clients want to do the same, and I have to explain why they cannot follow the same route.

It works for them to build a website like that because of who they are. They're at the top of their game. They turn away work. People know how to get hold of them.

Smaller or unknown clients need Google and therefore cannot afford to build an entire website in Flash, because Google cannot read the content in a Flash file.