Monday, September 15, 2008

Bra idé

Bröderna Sjönell gör reklam för Oasis nya skiva genom att låta gatumusikanter framföra låtarna. Titta här. Går inte att göra med alla band och inte flera gånger. Och naturligtvis är det fler som kommer att titta på filmen än som kommer att se och höra när låtarna framförs. Så egentligen är det kanske en reklamfilm. Fast en bra sådan!

Den här veckan har jag schemalagd in absurdum. Om ni undrar vad jag gör på tisdag kl. 11.24 eller på torsdag kl. 22.43 eller något annat klockslag för den delen, så kan jag berätta det. Men det undrar ni naturligtvis inte. Jag försöker bara få lite medlidande eftersom jag avskyr att ha det så.

Förresten, är inte de nya Microsoftfilmerna väldigt... tråkiga?Om man kallar in Jerry Seinfeld och krockar honom med Bill Gates borde det bli roligt. Men det är det inte. Synd.

Och just det. Ibland undrar jag hur det är möjligt att ha jobbat i ett år och tre månader och få ut så lite reklam som jag har. Förutom Telenor, Försäkringskassan, Action Aid och Södra Cell har det mesta av min tid plöjts ner i pitcher och långa projekt som inte har launchats än. Jag känner att det urholkar mitt förtroende som tyckare. Men vänta bara. Om två veckor går det upp inte mindre än tre kampanjer som jag har plannat järnet på. Bäst att ni börjar vässa tangentbordet redan nu.

5 comments:

Anonymous said...

få se nu, 11.24 och 22.43, hmmm.
11.24 låter som en golftid och 22.43 som om du ska ut och åka tåg. Har jag rätt?

per uncle

Anonymous said...

Ser fram emot att se kampanjerna :)

Anonymous said...

Ser fram emot att se kampanjerna :)

Anna María said...

Håller med dig! Microsofts reklamfilmer är totalt intetsägande och inte alls roliga. Jag fattar inte grejen..

Calle said...

Fattade inte grejen till att börja med men tycker att de växer ju mer jag ser dem. De lämnar i alla fall mig med en klart mer mänsklig användarorienterad bild av microsoft. Ser fram emot fortsättningen.