Tuesday, December 18, 2007

Förlåt.

Vi har alla lite mycket att göra just nu. Och det gör bloggandet lidande. Det får bli en Twittervariant:

Nina is sammanstället enorma mängder research. Enorma.

Men så fort Cilla slutar springa runt med stammande röst och stirrig blick och jag kan få lite bilder och sånt av henne ska jag skriva ett inlägg om en fin kampanj som vi har gjort.

Jag tycker att det är jättedumt att alla musikvideor är borta från Youtube. Kan någon förklara affärslogiken bakom det för mig? Musikvideor har man ju aldrig köpt, eller? Finns det en vettig tanke jag har missat, eller är skivbolagen precis så dumma som de verkar?

Som tur är finns det en hel massa människor som gör sitt bästa för att motarbeta det. Så här får ni dagens Bruce i liveversion (från Madrid) istället. Mest spelad i min iPod just nu:Jag vet inte varför jag lyssnar så mycket på gubbrock. Jag bara gör det.

2 comments:

Anonymous said...

Gubbrock uppskattas (sedan elva års åldern). Denna var inte helt pjåkig. Kommer dock med gubbig inskränkthet fortsätta hävda att även själva gubbrockarna var (ännu) bättre innan de blev just gubbar.

Snöade (som sist) surt & småaktigt in en smula –sorry!
Skickar skojigare (snyggare, smartare?) snäll & smörig Springsteen-snutt/ Schiratzki

http://www.youtube.com/watch?v=KZ314hldal4&feature=PlayList&p=8D9AD5382F47FADF&index=24

Nina said...

Tack! Den var väldigt fin. Och jag håller med dig - någon recensent skrev angående konserten förra veckan att Springsteen är fantastisk så länge han är Bruce Springsteen och jättetråkig när han är the Boss. Det ligger mycket i det.

Samtidigt gillar jag att han kan pendla mellan gravallvarlig samhällskritik och riktigt party. Låten jag la upp är väl mer i den senare kategorin. Omväxling förnöjer!