Wednesday, June 27, 2007

Lite kärlek

The Free Hugs Campaign är ett väldigt bra exempel på vad som kan hända när folk får härja fritt på Youtube. Varenda gång jag ser den här videon (eller nån annan av de hundratals från hela världen som finns där, sök på free hugs och förundras) blir jag alldeles glad i kroppen.Och i Cannes såg jag den här:Jag vet inte riktigt historien bakom reklamfilmen. Är det en spoof eller en spin-off som är okejad från dem som kom på det från början? Det kanske inte spelar så stor roll när syftet är gott. Jag tycker hur som helst att filmen är mycket uppiggande en regnig onsdag.

Bara för det kommer jag sitta på Grodan från klockan 6 i eftermiddag och dela ut lite gratis kramar. Peace & love & allt det där!

3 comments:

Anonymous said...

De är verkligen superhärliga. Men det ambivalenta är att när jag själv blev utsatt för dem i Stockholm en vacker morgon, undvek jag dem. Nästa gång ska jag kramas.

Peter G said...

Ang spin offen. Min franska är verkligen sisådär men jag tror slutbudskapet är något i stil med "AIDS smittar inte på detta sätt". Typ. Så filmen verkar vara någon AIDS-upplysnings-spin-off.

Nina said...

Jo, avslutningen är: AIDS smittar inte på det här sättet, men det gör kärlek. Motverka diskriminering.

Väldigt smart, tycker jag. Men jag undrar om användandet för det syftet är sanktionerat av uppfinnarna, så att säga.