Monday, June 18, 2007

Fy bubblan

Jag har lyckats bli väldigt, väldigt sjuk. Det är jobbigt. Nu ska jag jobba på att snabbt som attan bli väldigt, väldigt frisk eftersom jag väldigt, väldigt gärna vill åka till Cannes på onsdag.

Men när jag är tillbaka ska jag skriva några ilskna inlägg om Martin Jönssons artikel i svenskan i söndags, om the Gunn Report och så har jag hittat några nya trevliga bloggar.

Glöm inte bort mig!

2 comments:

Kalle said...

Hoppas du blir frisk snart. Annars vet du att det sitter en stackars praktikant som gärna tar din plats i Cannes, fattar inte varför jag inte har fått nån inbjudan än. Fast det är ju flera dagar kvar. Krya på dig.

Anonymous said...

Krya på dig! Nu har du ju en bra morot. Cannes... Börjar förstå varför du dissar mig på midsommar. Första uppgiften på jobbet är att jag ska skriva en kort presentation av mig själv. Funderar på att dikta ihop ett alterego med skumt förflutet istället för att ännu en gång konstatera hur fantastisk jag är. Blygsamhet, anyone?

Stanna i sängen & drick nyponsoppa! Det är gott & hjälper dig igenom ev tunga uppsatskompletteringar. Jag skickar snälla tankar till dig så att du ska må bättre.