Monday, June 25, 2007

Cannes: den andra versionen (ni med ankdammsallergi, titta bort!)

Efter fyra dagar i Cannes är jag tröttare än sen... Rio, minst. Det är otroligt att så många människor kan umgås så mycket och dricka så mycket sprit på så kort tid. Några andra frågetecken att räta ut:

1. Varför är alla som jobbar på produktionsbolag så enormt trevliga?
Camp David-festen på midsommarafton var helt grym, och de som var ute med Social Club på båten hade också haft det toppen. Smöra mera, snälla!

2. Varför finns inte Viggo Cavling där när man behöver honom? Midsommarfesten var ett riktigt sänke utan varesig snapsvisor, gratis öl eller eldslukning. Viggo, kom tillbaka, allt är förlåtet!

3. Är Martinez egentligen jättekul eller jättetråkigt? Efter två Cannesomgångars hängande vet jag fortfarande inte. Men att ett glas vatten kostar 50 spänn kan aldrig vara positivt.

4. Varför finns det inte akvariestora, blinkande, eldsprutande drinkar med meterlånga sugrör i Sverige?


5. Hur tänker man när man bokar ett flyg hem som går 09.00 på söndagsmorgonen?

Jag tror att dessa frågor kommer ta åtmindstone tre Cannesvändor till att besvara. Tills dess får jag tacka mina underbara kollegor och alla andra ankor för en härlig vecka. Jag struntar i vad folk säger, det är kul att vara insnöad.

ps. Min första Resumémingelbild finns nu här. Är jag officiellt i dammen nu? Intressant att inte ens dom på Resumé kan stava mitt namn, dock. Dags att byta?

2 comments:

deeped said...

Sanslöst... Jag menar - ditt efternamn är ju inte direkt okänt i ankdammen :)

Anonymous said...

1) Riktig trevlighet går inte att fejka. Camp David-festen var på riktigt. Det var all heart.

2) Viggo hade haft knappt kunnat rädda Resumé-festen som det såg ut. Men han hade kunnat försöka. Det är sant.

3) Martinez är jättetråkigt. Det säger alla roliga.

4) Frågan är retorisk såklart. Fråga istället "Var var Italienska reklamförbundets pool med nakna tjejen det här året? Var någon där?"

5) Trösta dig med att 12-flyget inte var mycket bättre.

Fräsch blogg, typ.