Wednesday, May 27, 2009

Skivbolag. Gotta love 'em

Det här mailet damp ner i min inbox nyss.

Bäste [FIRST_NAME] [LAST_NAME]

Av säkerhetsskäl har Universal Publishing Production Music infört en begränsning på antal nedladdningar till 0 spår per dag för alla nedladdningskunder som har tillgång till http://www.unippm.se

Du har nyligen passerat denna begränsning och har därför blivit nekad åtkomst till vidare nedladdning. För att utöka din nedladdningslimit- vg kontakta oss på info@unippm.eu eller ring oss på 08-41041200.Vi ber om ursäkt för ev komplikationer detta kan ha orsakat.

Med vänliga hälsningar

Universal Publishing Production Music

NB: All vår musik repertoar debiteras per media enligt gällande prislista, inte per kompositör eller titel, vilket gör det enkelt för dig att budgetera din produktion med musiken som du använt.(Beställ senast uppdaterad prislista via info@unippm.eu)


Jag, first name last name, har alltså laddat ner 0 spår per dag från deras tjänst (där man kan köpa loss musik till reklamfilm etc) och därför får jag inte vara med längre. Okej, slipp då. Men om jag nu inte får använda er tjänst för att jag inte använder den får ni inte komma och klaga när jag laddar ner olagligt. Vi säger så, eller?

1 comment:

LM said...

Att ladda ned olagligt är en grej. Att ladda ned olagligt och skylla på att skivbolagen inte ger dig musiken gratis är sjukt provocerande för oss musikanter.

Du lyssnar väl på Spotify? Där får vi ersättning!

Tack på förhand,
LM

Ps. Universal Publishing är som du hör på namnet ett förlag och inte ett skivbolag heller.