Thursday, October 8, 2009

En annons!

Folk dissar mig ibland för jag är så mycket emot annonser. Att jag bara bryr mig om "det nya". Tror jag aldrig att traditionell reklam funkar?

Jo det gör jag. Men jag tror inte att det funkar så bra eller så ofta som de flesta som köper reklam verkar tro. Sen är det rätt sällan någon gör traditionell reklam som är så intressant att den går att skriva ett inlägg om. Det är liksom bra, punkt.

Men härom dagen fick jag faktiskt tips om några annonser som jag mindes, inte bara i en kvart, utan över helgen och hela vägen till idag (torsdag). Fantastiskt!Det här är dom. Kul, smart etc etc. Händer en gång på miljonen. Sist var på Irland 2006. Full page ad, ni vet. Så tycker jag.

Tipstack till Lotta.

4 comments:

Mats said...

Lysande!

Christian said...

Jag har statt och smafnissat lite at dem pa morgnarna pa vag till jobbet. Jag tycker att de ar jatte bra, och ja man kommer ihag dem.
De har dock mott en del kritik har i England. Manga anser att det ar lagt, andra anser det vara desperat.

Jag gillar dem i alla fall, och tror faktiskt printannonser ar underskattat. Jag tror inte pa dem nar de arbetar i silo, men tillsammans med andra format sa ken det vara jatte starkt satt att forstarka konceptet.

Mathias Eriksson said...

Grymt igen Nina!

En annan fråga, varför är inte du på DesignBoost(.se) i Malmö. Det känns som att du hade bidragit bra här.

Och det avgör jag bara på att följa dig i bloggen. Men visst har du en förändringsagenda och en tanke om hållbarhet och en annan sorts affärsutveckling?

Nina said...

Mathias: Jag har inte hört talas om DesignBoost, men du har rätt i att jag nog skulle trivas där! Synd att jag fick reda på det så sent.