Wednesday, July 1, 2009

Sommarlov

Det verkar som att alla har gått på semester. Inte jag, Sebastian och Oskar förstås. Vi sitter i ett mycket kvavt kontorslandskap på Slussen och undrar om vi har någon som helst chans i världen att få vår STORA IDÉ godkänd imorgon.

För att få nytt mod tittar vi på Fiat Eco Drive om och om igen. Kan de, så kan vi. Visst?Med det vill jag tacka för mig på ett tag. Nästa vecka börjar min semester. Vi hörs igen i augusti. Tills dess dricker vi rosévin på balkongen, tittar ut över Stockholm från Skinnarviksberget och tror att sommaren aldrig kommer att ta slut. Det här är soundtracket.

5 comments:

Henrik said...

Det låter härligt men du håller väl bloggen vid liv? Annars vet jag inte vad jag ska sysselsätta mig med tills du är tillbaka...

Ha en underbar sommar!

//H

Nina said...

Nja. Alltså första året försökte jag. Det blev helt misslyckat. Så nu gör jag mig inga illusioner: Det blir tyvärr ingen blogg i juli.

Jag hoppas att du hittar andra sätt att underhålla dig på så länge!

Anonymous said...

Tack för denna termin! Dock tycker jag att Fiat är rätt kass. Så jäkla krångligt och fyrkantigt. Sen tycker jag att case-filmslurendrejeriet måste stoppas. Allt ser bra ut i en case-film med ger noll känsla för hur saker funkade i verkligeheten. Trevlig sommar!

Jessica said...

Ha en fin semester och tack för en toppenblogg :)

Mia said...

Tack för den fina spellistan. Önskar dig en alldeles underbar semester!